ACTIVITATS ESTIU 2021

TORNA EL TALLER CREATIU "EL TEATRE DES DE DINS" en la seva 6è edició dins la Programació Familiar del Jove Teatre Regina!

 

Obertes inscripcions a partir del 16 d'abril del 2021.

 

Encara no conèixes totes les activitats que oferim al Regina per l'estiu? "De la mà de professors de teatre i actors professionals de la "Companyia La Trepa" ( la companyia titular del Regina), creuarem el teló i coneixerem les "entranyes del món del teatre"

A partir d'una obra de teatre ( en versió reduïda i amb aportacions musicals), seguirem el procés de creació d'un espectacle. Aprendrem diferents tècniques d'interpretació, veurem com caracteritzar-nos, com s'ilumina una escena, com funciona tècnicament un escenari, com s'estudia un personatge... 

 

....i tot DINS D'UN TEATRE DE VERITAT! 

 

Un viatge on els vostres fills en seran els protagonistes i podran sentir, tocar i experimentar tota la màgia que s'esdevé "teló endins" 

TALLER CREATIU

 " El Teatre des de dins "

·2 grups: 6-12 / 12-17 anys

-MANTENIM PREUS-

NO T'HO PERDIS!

A partir del 16 d'abril del 2021

Mesures Especials envers la COVID-19

Deguda la excepcionalitat de la situació actual que vivim a causa de la pandèmia de la COVID-19 i el canvi constant de les normatives d'actuació per part del Procicat, voldríem remarcar que:

  • La quantitat de nenes i nens participants al taller pot variar de les ràtios convencionals seguint els consells de salut de les autoritats, així que alhora de conformar els grups finals de participants, es respectarà l'ordre estricte d'inscripció. Us recomanem que si voleu una setmana en concret no trigueu a apuntar-vos.

  • Es donarà per vàlida la inscripció un cop rebut el correu de confirmació per part nostra, després d'haver omplert el formulari d'inscripció. Aquest any com a excepció, no reclamarem el pagament de l'import fins que sapiguem amb tota certesa que el plans de desconfinament segueixen el seu curs i podem dur a terme l'activitat amb total normalitat. 

Segueix-nos a les
xarxes socials!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube

Copyrights: Jove Teatre Regina 2018

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT >