Estrenem Nou muntatge 

de la CIA LA TREPA

Ajudan's a celebrar el Nadal més SOLIDARI i converteix-te en el protagonista!

Un any més, la Companyia LA TREPA, la titular del Jove Teatre Regina, arriba per les festes nadalenques disposada a fer somriure i emocionar a les famílies. Aquest any, a més, estrena un nou espectacle carregat d'il·lusió, novetats i sobretot SOLIDARITAT!

 

Com cada Nadal (també), estem preparant un vídeo de promoció de l'espectacle. Aquest any és un vídeo molt i molt especial. A través de la seva difusió en xarxes socials pretenem fer-lo viral, i tots els beneficis que generi de la seves reproduccions a YouTube, aniran destinats a "LA CASA DELS XUKLIS" de l'AFANOC. ( Associació de Nens amb Cancer) 

 

 

 

La casa dels Xuklis pretén ser un lloc on els infants, juntament amb les seves famílies, puguin sentir-se acollits i compresos, on es puguin sentir “com a casa” tant com sigui possible.

 

Un espai a prop de l’hospital on reben l’atenció mèdica, en un entorn tranquil i pensat per atendre la diversitat de nenes i nens de diferents edats (l’edat pediàtrica va des dels 0 mesos fins als 18 anys) i les seves famílies, tan culturalment com socialment.

 

Et necessitem! Vols ser el nostre protagonista?

La Millor Carta als Reis - Companyia La Trepa
00:00 / 00:00

ESCOLTA-LA AQUÍ tants cops com vulguis!

DESCARREGA'T AQUÍ la LLETRA DE LA CANÇÓ!