espai segur Logo regina.jpg

Mesures de prevenció en motiu de la Covid-19

A continuació, per a la vostra informació i tranquil·litat, us detallem tot el conjunt de mesures adoptades pel Jove Teatre Regina, alhora de poder dur amb total normalitat les funcions de la Campanya de Teatre per a les escoles 2021-2022.


Si us plau, llegiu-les atentament i si us sorgeixen dubtes no dubteu a contactar-nos per les vies habituals.

ENTRADA I SORTIDA

un cop es realitza la reserva i es confirmi el nombre final d'alumnes assistents a la funció, l'ordre de col·locació de les escoles la marcarà el teatre. Els grups s'eperaran l'exterior del recinte i entrarem de manera ordenada. Per marxar utilitzarem el sistema de buidatge per files i grups.

 

 

 

Actualment s'han aixecat totes les restriccions ens matèria d'aforament als espais escènics culturals i gaudim del 100% d'aforament disponible i no és necessària la distància de seguretat entre espectadors sempre i quant tothom utilitzi mascareta (segons últimes normatives del Pla de represa de les Arts escèniques del Govern de la Generalitat 07/2020)

AFORAMENTS I DISTÀNCIA

normes.jpg

PLANIFIQUEM LA TEVA ARRIBADA, 

AMB UN HORARI CONCRET D'ENTRADA A LA SALA

MASCARETA

ÉS OBLIGATORI L'ÚS DE MASCARETA en la totalitat de les nostres instal·lacions.  (RESOLUCIÓ SLT/1648/2020 del  Dep. de Salut)

NETEJA

  • Disposem de gel desinfectant als accessos del teatre i zones comunes.

  • L'accés als WC estarà limitat a 2 persones per serveis.

  • Garantim la desinfecció diaria i entre sessions.