Cartell sherlock quadrat.jpg

Companyia Microescape Kids

Espectacles especials d'aforament reduït.

Iniciarem el curs amb un espectacle interactiu que combina teatre i escaperoom,  pensat per a dur-se a terme en petits grups d'aforament reduït ( màxim 60 persones) és ideal per a què els grups - classe bombolla ho puguin gaudir junts

Gènere: EscapeRoom i Teatre

Durada: 60 minuts

Idioma: Català

ESPECTACLE INTERACTIU D'AFORAMENT REDUÏT

(Màxim 60 alumnes)

ARGUMENT

 

Un jove Sherlock Holmes, net del famosíssim detectiu, intenta acabar els seus estudis a la prestigisosa escola de detectius INQUISITOR SCHOOL de Londres, però per molt famós que sigui el seu llinatge, l’examen final se li resisteix. Li caldrà l’ajuda dels nous alumnes (el públic) que també s’han presentat per a les proves d’accés a l’escola, i a través del treball en equip, descobrirem si el nostre protagonista podrà superar aquest últim examen.

 

De manera simultània mentre s’està realitzant l’exàmen, en Marty Moriarty, el conserge de l’escola de detectius i també net del famós geni del crim James Moriarty, ha tancat a tots els alumnes de primer (l’altre part del públic) al despatx de la directora Rutteford. Només si aconsegueixen desxifrar un seguit d’enigmes podran sortir i poder-se presentar a la prova d’accés... Però no patiu! Per sort, entre els alumnes s’hi troba la Joana Watson, neta del dr John Watson, d’una intel·ligència i perspicàcia impressionants.

 

Serà l’atzar? o el destí? Els hereus de Holmes-Watson-Moriarty estan predestinats a retrobar-se per a resoldre els enigmes de “EL MISTERI DE SHERLOCK HOLMES”

IMG-20210610-WA0000.jpg

DISPONIBLE DURANT TOT EL CURS 20-21

(Segons demanda)

PER A + INFO

Sobre preus, disponibilitat i reserves no dubteu a trucar-nos al 

93 218 15 12

o escriure'ns un correu a escoles@jtregina.com

VALORS PEDAGÒGICS

 

Amb l’assistència a la representació de “EL MISTERI de Sherlock Holmes”, la Companyia pretén fer arribar als nens i nenes, l’experiència dels Escape Rooms que està agafant tanta fama en els últims anys afegint-hi una vessant teatral i pedagògica.

 

La història del jove Sherlock en ensenya que malgrat que tingui una intel·ligència brillant, necessita aprendre a treballar en equip si vol superar el seu últim examen. De la mateixa manera en Marty Moriarty d'una manera indirecta, ens ensenya a través de les proves que s’han de superar per sortir del despatx de la directora, el valor de treballar tots junts i en sincronia.

 

Per altra banda, la història argumental ens apunta a la varietat de formes de pensament alhora de de resoldre enigmes a través de les tres “residencies” de l’escola de detectius on s’agrupen els alumnes. Així doncs a la residència Galileu se’ns ensenya a buscar la veritat a través de la investigació , en la Residencia Newton buscaran la veritat en les coses que passen al seu voltant a través de l’observació. I la residència Curie ens ensenya a explorar a través del treball físic.