top of page

34a CAMPANYA D'ESPECTACLES PER A LES ESCOLES 

|CURS 2022-2023

RECUPEREM ELS 
somriures!
IMG_20210730_120314.jpg

BENVINGUTS/DES A LA TEMPORADA 22-23

Hola! Moltes gràcies per ser un any més aquí, amb nosaltres, triant i remenant quin espectacle us pot interessar més, quin us pot recolzar amb el seu contingut pedagògic, o simplement fer gaudir a tu i als teus alumnes. 😊

 

Avui feiem comptes i ja fa 34 ANYS que curs rere curs, el Regina som aquí amb tots vosaltres, oferint campanyes d'espectacles pensades per a tots els cursos i edats, per a petits mitjans i grans, que ens fan riure, emocionar i pensar. 34 anys que no tindríen cap mena de sentit si durant aquest temps no haguéssiu omplert la nostra platea.  Fa 34 anys que ens feu la CONFIANÇA de dur els vostres alumnes a que entrin en contacte amb el món del teatre i només us podem dir una cosa: MOLTES GRÀCIES!

I ara que anem preparant el nou curs que vé, cel·lebrem que aquesta Temporada 22-23 sigui la del retrobament dels somriures amagats tants dies rere la msacareta! El retrobament amb la butaca del teatre i de deixar-se endur per les emocions. El curs on altre cop teatre i escola s’agafen de la mà i acompanyen a les nenes, nens i joves en el procés de creixement personal. La Temporada en que la il·lusió es torni a escolar entre les costures del teló i inundi la sala cada cop que s’apaguen els llums.

És per això que us proposem una CAMPANYA D’ESPECTACLES PER A LES ESCOLES equilibrada i amb potents missatges pedagògics. Amb companyies veteranes i noves, i gran varietat de gèneres que faran la delícia dels més joves fins als professors. 

 

La Campanya és a punt de començar. Si us plau apagueu tots els telèfons mòbils i obriu bé els ulls i les orelles que us durem de viatge al món de la fantasia i la il·lusió!

SALUT I TEATRE!

L'equip del Jove Teatre Regina

2La-Berta-i-el-seu-robot-min.jpg
caputxetaweb.jpg

AL MUNDO

Ed. Infantil

Aquí trobareu tots els espectacles programats durant la Temporada 22-23, destinats a Educació Infantil, segons trimestre d'exhibició.

Misàntrop1.jpg
_54W6616.jpg

AL MUNDO

Secundària

Aquí trobareu tots els espectacles programats durant la Temporada 22-23, destinats a tots els cicles d'ESO, segons trimestre d'exhibició.

LA_TREPA_LA_LLEBRE_I_LA_TORTUGA_0126_AITOR_RODERO.jpg
P9156970.jpg

AL MUNDO

Primària

Aquí trobareu tots els espectacles programats durant la Temporada 22-23, destinats a tots els cicles de Primària, segons trimestre d'exhibició.

qh2.jpg
qh3.jpeg

AL MUNDO

Batxillerat

Aquí trobareu tots els espectacles programats durant la Temporada 22-23, destinats a Batxillerat, segons trimestre d'exhibició.

bottom of page