33a CAMPANYA D'ESPECTACLES PER A LES ESCOLES 

|CURS 2021-2022

EL CURS
DE LA
TEVA
vida!
IMG-20210415-WA0000_edited_edited.jpg

BENVINGUTS/DES A LA TEMPORADA 21-22

Hola! Moltes gràcies per ser un any més aquí, amb nosaltres, triant i remenant quin espectacle us pot interessar més, quin us pot recolzar amb el seu contingut pedagògic, o simplement fer gaudir a tu i als teus alumnes. 😊

 

I és que el curs que deixem enrere ... Déu n’hi dó! Entre normatives i pandèmies, fàcil no ens ho han posat. Mirar enrere i veure tot el que hem passat fa feredat. Però un any més hi tornem a ser: vosaltres, nosaltres i per endavant una nova Temporada Teatral i un curs escolar que volem que sigui EL CURS DE LES NOSTRES VIDES!

Que aquest sigui l'any dels retrobaments, de tornar a seure a una butaca del teatre i deixar-se endur per les emocions. El curs on altre cop teatre i escola s’agafen de la mà (prèviament desinfectada amb gel hidroalcohòlic) i acompanyen a les nenes, nens i joves en el procés de creixement personal. La Temporada en que la il·lusió es torni a escolar entre les costures del teló i inundi la sala cada cop que s’apaguen els llums.

És per això que us proposem una CAMPANYA D’ESPECTACLES PER A LES ESCOLES equilibrada i amb potents missatges pedagògics. Amb companyies veteranes i noves, i gran varietat de gèneres ( música, teatre gestual, teatre musical, teatre clàssic, titelles... ) que faran la delícia dels més joves fins als professors. 

 

La Campanya és a punt de començar. Si us plau apagueu tots els telèfons mòbils i obriu bé els ulls i les orelles que us durem de viatge al món de la fantasia i la il·lusió!

SALUT I TEATRE!

L'equip del Jove Teatre Regina

patufet 2.jpg
Educació Infantil

Aquí trobareu tots els espectacles programats durant la Temporada 21-22, destinats a Educació Infantil, segons trimestre d'exhibició.

zoom 1.jpg
Primària
7.jpg
orejas36-scaled.jpg

Aquí trobareu tots els espectacles programats durant la Temporada 21-22, destinats als 3 cicles de Primària, segons trimestre d'exhibició.

Secundària
Fotos Malalt-2009 014.jpg
TOM SAWYER DETECTIU 8 Cia Lazzigags foto

Aquí trobareu tots els espectacles programats durant la Temporada 21-22, destinats a Educació Secundària, segons trimestre d'exhibició.

Teatre i escaperoom
IMG-20210610-WA0000.jpg
IMG-20210610-WA0000.jpg

Espectacle interactiu, d'aforament reduït, especialment pensat per a fer amb el grup-classe. Una introducció divertida i pedagògica als enigmes dels "escaperooms"